Gebruiksvoorwaarden

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van producten door deze webshop van Kiki's Juwelen En Piercings. 
Het plaatsen van een bestelling op de webshop van Kiki's Juwelen En Piercings leidt tot de aanvaarding van deze gebruiksvoorwaarden. De webshop behoudt zich het recht deze gebruiksvoorwaarden op ieder ogenblik te wijzigen en/of aan te vullen voor toekomstige bestellingen. Op lopende overeenkomsten gelden de voorwaarden die van toepassing waren op het moment van de plaatsing van de bestelling.

Privacy

Voor de communicatie met onze klanten en de vlotte afhandeling van bestellingen houden wij een aantal persoonsgegevens bij. Wij verbinden ons ertoe de gegevens van onze klanten nooit door te geven aan derden. U kan op eender welk moment uw persoonsgegevens inkijken, wijzigen of geheel of gedeeltelijk laten schrappen. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@kikis.be met uw vraag tot wijziging of schrapping.

Prijzen

Alle prijzen zijn uitgedrukt in euro en zijn inclusief BTW. De prijs vermeld in de e-mail ter bevestiging van een bestelling is de prijs verschuldigd door de klant. Aanbiedingen zijn geldig zolang de voorraad strekt. Kiki's Juwelen En Piercings behoudt zich het recht om de prijs van een product te wijzigen op elk moment maar de producten worden steeds gefactureerd op basis van de geldende tarieven op het moment van de plaatsing van de bestelling. Bestellingen kunnen geweigerd worden met reden: niet voorradig zijn van het product, rechtsmisbruik, overmacht. 

Bedrijfsgegevens

Kiki's Juwelen En Piercings 

Hoefsmidstraat 56, 1840 Londerzeel

Tel. 0485/68.27.48

Email: info@kikis.be

BTWnr. BE0847.013.601