Zendingen en levering

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 à 4 werkdagen geleverd via Bpost. De bestelling wordt pas verzonden na ontvangst van de betaling. Als u de voorkeur geeft aan verzending via Bpost met tracking en handtekening bij ontvangst, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. De standaard verzending via Bpost komt op 3,95€ en de verzending met handtekening komt op 8,95€.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.
De bestellingen worden verzonden in een bubbel omslag of een stevige kartonnen omslag, uw verzending wordt met zorg behandeld. Leveringen zijn momenteel enkel mogelijk in België! Gelieve contact op te nemen met ons indien u verder nog vragen heeft.

Indien de bestelling nog niet aangekomen is na verloop van 14 dagen gelieven zo snel mogelijk contact op te nemen met ons zodat wij kunnen nagaan waar jou bestelling zich bevind. Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag, zondag of een feestdag worden de eerst volgende werkdag verzonden.